tisdag 1 december 2009

December

Idag är det 1december. Så det är bara 24 dagar kvar till julafton som var enda unge har kåll på. Alla barn längtar alla vuxna vet inte hur dom ska hinna med alt. Själv har vi redan fixat alla julklappar men sanigen är att dom redan var klara i början av november.



Måste erkänna att det är skönt. Så då kan man fara in till stan och ficka och kålla in alla som jäktar runt för att hitta julklappar till släknigar, som man knapt vet namnet på. Men vi bara sitter där vid vårat bord och bara myser och  lyssnar på julmusiken som dånar ut ur högtalarna med aldeles för hög volym.



Igår var som sakt albin och vaccinerade sig. Hon som gav han sprutan sa " dom flesta barn får feber och ont". Men tror ni att han fick ont? Det kan jag bara medela att han inte fick. Han har inte haft feber en enda gong och han är snart 7 månader han var lite förkyld 1 gång men det är alt. Man kan nog säga att han är frisk som en nötkärna.



I eftermiddag ska jag och oskar och ta vaccinet få se om man är mer ynklig än vår lile stål son.



Vi ska snart bege oss till bvc för en extra kontrol efter som han hadde gått ned lite. Efter det blir det in till stan för att luncha med Marie & Wilmer.


♥ Beatrice♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bilderna tillhör mig och får inte kopieras!